Uitlijnen doe je bij OV-Bandenservice Alkmaar

Bij ons een gratis uitlijn check!! – Uitlijnen 2/4 punts € 60,- incl.btw.

Voorkom onnodige bandenslijtage laat regelmatig uw auto uitlijnen

Om uw banden op topniveau te houden en veilig te rijden, is het belangrijk om uw voertuig regelmatig te laten uitlijnen. Met uitlijning heffen onze experts afwijkingen in de wielstanden op. Problemen met de uitlijning krijgt u als u bijvoorbeeld een stoeprand raakt, over een grote steen of door een gat in de weg rijdt of na een aanrijding. Om ervoor te zorgen dat uw auto goed koers houdt, zijn uw wielen onder een bepaalde hoek geplaatst. Na verloop van tijd kunnen afwijkingen ontstaan in de wielstanden. Omdat het niet prettig rijdt met afwijkingen en dit bovendien uw veiligheid in gevaar brengt, is het belangrijk om uw voertuig regelmatig te laten uitlijnen. Ook als u (nog) niets denkt te voelen.

Uw auto laten uitlijnen voor koersvast, veilig en zuinig rijden.

Stoepjes, een aanrijding en putten in de weg veroorzaken afwijkingen in de wielstanden. Door uw auto te laten uitlijnen door de experts van OV-Bandenservice worden deze afwijkingen opgeheven. Uitlijnen zorgt ervoor dat uw banden, ophanging en wiellagers minder snel slijten. Naast minder slijtage verbruikt u minder brandstof en rijdt u veiliger en comfortabeler.

Welke klachten wijzen op een uitlijnprobleem?

Bij een auto met wielstand afwijkingen kunnen verschillende klachten voorkomen. De belangrijkste in verband met de koersstabiliteit zijn:

  • de auto trekt naar één kant
  • de auto stuurt zwaar
  • de auto stuurt te licht
  • de auto is niet koersvast (zig-zag of pendelkoers)

Uitlijnen is werk voor de specialisten van OV-Bandenservice, Alkmaar

Uitlijnen is specialistisch werk dat met geavanceerde en betrouwbare apparatuur moet gebeuren. De autobranche verandert voortdurend en nieuwe merken, modellen en types zijn aan de orde van de dag. De uitlijnexperts van OV-Bandenservice worden continu getraind en beschikken over de meest actuele kennis.

Uitlijnservice voor collega garagebedrijven

Bent u een bedrijf, en wilt u meer informatie bel ons dan even op 072-5822307 / 06-14922149
of stuur ons een e-mail op adres info@ovbandenservice.nl

Informeer naar het bandenhotel van OV-Bandenservice

Uw banden opslaan is niet duur! Wij informeren u graag over de voordelen van bandenopslag, zomer- en winterbanden.
neem nu contact op
No items found.