OV-Bandenservice, natuurlijk ook voor ramen tinten

“Onze tip; getinte ramen verhogen het comfort en maakt rijden zuiniger”

Ramen tinten/blinderen door OV-Bandenservice Alkmaar, Noord-Holland

Waarom zou u uw ramen laten tinten of blinderen? Daar zijn verschillende redenen voor. Een ervan is vanuit cosmetisch oogpunt. U heeft bijvoorbeeld door OV-Bandenservice uw auto al laten voorzien van fraaie velgen en een sportuitlaat. Een volgende stap naar een werkelijke UNIEKE auto kan zijn om uw ramen te laten blinderen door OV-Bandenservice te Alkmaar.

Ramen tinten voor extra privacy

Een andere praktische reden voor het tinten van ramen is meer privacy. U vindt het prettiger als het de mede weggebruikers meer moeite kost om in de auto te kijken. Het geeft u meer gevoel van vrijheid in doen en laten tijdens het autorijden.

Ramen tinten is zuiniger autorijden

Zuiniger rijden? Daar had ik nog niet aan gedacht zult u denken. Toch is het zo. Door uw ramen te laten tinten heeft u minder zoninval in het interieur. U auto warmt minder snel op, afhankelijk van het percentage tint, tijdens het parkeren en autorijden. De klimaatcontrole of airco (bij de meesten staan die altijd aan) heeft veel minder hard te werken om het interieur op een aangename temperatuur te krijgen. Dit bespaart brandstof!

Jonge kinderen vinden getinte ramen ook prettig

Heeft u nog jonge kinderen, overweeg dan om het achterste deel van uw autoramen te tinten. Met getinte ramen krijgen zon en warmte minder vat op uw kroost en ervaren ze de autoreis (zeker op vakantie naar een zonnig land) als vele malen prettiger. En dat geld ook voor u als ouder. Meer weten? Belt u gewoon even met 072-5822307

Wetgeving rondom het tinten/blinderen van autoramen

De wetgeving omtrent de lichtdoorlaatbaarheid van getinte ruiten geldt alleen voor de voorruit en voorportieren, deze ruiten moeten minimaal 50% lichtdoorlaten. U mag de overige ruiten tinten in de kleur die u zelf wilt, mits u een rechterbuitenspiegel heeft. OV-Bandenservice heeft alleen ruitfolie beschikbaar die binnen de wetgeving valt. Wilt u uw autoruiten laten tinten volgens de wettelijke normen? Belt u gewoon even met 072-5822307

  • U bespaart brandstof met het tinten van uw autoruiten
  • Getinte autoruiten aan de achterzijde is prettig voor jonge kinderen
  • Er gelden wettelijke eisen aan het tinten van autoruiten. Wij vertellen u graag meer.


Informeer naar het bandenhotel van OV-Bandenservice

Uw banden opslaan is niet duur! Wij informeren u graag over de voordelen van bandenopslag, zomer- en winterbanden.
neem nu contact op

OV-Bandenservice voor totaal auto onderhoud

  • Auto onderhoud. Grote- en kleine beurt.
  • APK keuring
  • Nieuwe en gebruikte stalen en lichtmetalen velgen.
  • Monteren van een nieuwe uitlaat voor alle merken.
  • Caravanbanden & Camperbanden
  • Uitlijnen van uw auto.
No items found.