OV-Bandenservice, natuurlijk ook voor een nieuwe uitlaat

“Onze tip voor uw veiligheid. Rijdt nooit te lang door met een kapotte uitlaat”

Uw uitlaat krijgt veel te verduren. Opwarmen, afkoelen, regen, pekel, uitlaatgassen. Deze omstandigheden werken in op de uitlaat. Er komt een moment dat de uitlaat gaat lekken en gevaarlijke uitlaatgassen gaat doorlaten bv. halverwege de onderzijde van uw auto of in de motorruimte. Een kapotte uitlaat maakt ook te veel herrie. U trekt hiermee ongewenste aandacht van ook de Politie.

Uitlaat kapot? Laat deze goedkoop vervangen door OV-Bandenservice Alkmaar

Autorijden is al duur genoeg en een kapotte uitlaat komt vaak onverwachts. Daarom is het goed om te weten dat je bij OV-Bandenservice terecht kunt voor het vernieuwen van de uitlaat, einddemper, spruitstuk of katalysator. OV-Bandenservice kan de de meeste uitlaatmerken en -types vervangen voor alle merken auto’s. We kunnen ook evt. een sportuitlaat monteren. Na een bezoek aan OV-Bandenservice gaat u weer snel en veilig de weg op.

Gratis uitlaatinspectie bij OV-Bandenservice

Twijfelt u of uw uitlaat nodig goed is? Hoort u een onbekend geluid tijdens het rijden. Het kan een lekke uitlaat of een los hitteschild zijn. Ook kan er een rubber van de uitlaat ophanging gebroken zijn. Kom dan bij langs bij OV-Bandenservice te Alkmaar, Noord-Holland voor een vrijblijvende controle. Belt u gewoon even met 072-5822307. Wie weet valt de schade mee.

Wanneer moet u met uw kapotte uitlaat naar OV-Bandenservice?

1: Lekkage bij uitlaatverbindingen of uitlaatafdichtingen (pakkingen)
2: Gebroken of afgescheurde ophangrubbers; Ophangrubbers kunnen scheuren a.g.v. uitdroging. De uitlaat of bv. een einddemper kan afbreken.
3: Losse schotten, hitteschilden of doorvoerbuizen; Scheidingsschotten, Hiiteschilden en doorvoerbuizen in de dempers kunnen door ouderdom of corrosie los komen te liggen en daardoor een hinderlijke rammel veroorzaken.
4: Afgescheurde demperbeugel(s); Uitlaatdemper beugel(s), kunnen door corrosie afbreken. Daarmee komt de demper los te hangen waardoor deze kan afbreken.
5: Corrosieslijtage in binnenzijde uitlaatsysteem; Agressieve zuren en condens welke vijkomen bij het verbrandingsproces in de motor vrijkomen, blijven gedeeltelijk achter op de laagste punten in de uitlaatdempers en veroorzaken een verhoogde corrosieslijtage van binnenuit. Dit uit zich vooral wanneer u veelal korte ritjes maakt waardoor de uitlaat niet goed heet wordt

Gratis uitlaatinspectie bij OV-Bandenservice

Twijfelt u of uw uitlaat nodig goed is? Kom dan bij langs bij OV-Bandenservice te Alkmaar, Noord-Holland voor een vrijblijvende controle. Belt u gewoon even met 072-5822307. Wie weet valt de schade mee.

  • Gratis inspectie van uw uitlaat
  • Rijdt nooit te lang door met een kapotte uitlaat!
  • Wij vervangen de uitlaat van alle automerken

Informeer naar het bandenhotel van OV-Bandenservice

Uw banden opslaan is niet duur! Wij informeren u graag over de voordelen van bandenopslag, zomer- en winterbanden.
neem nu contact op

OV-Bandenservice voor totaal auto onderhoud

  • Auto onderhoud. Grote- en kleine beurt.
  • APK keuring
  • Nieuwe en gebruikte stalen en lichtmetalen velgen.
  • Monteren van een nieuwe uitlaat voor alle merken.
  • Caravanbanden & Camperbanden
  • Uitlijnen van uw auto.
No items found.