Hifly Geschiedenis

Hifly is een van de belangrijkste merken ontwikkeld door Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co. Deze toonaangevende Chinese bandenfabrikant is eigenaar van 4 fabrieken met een jaarlijkse productiecapaciteit van ca. 16 miljoen banden waar o.a. Maxxis en Hifly banden worden geproduceerd. Shandong Hengfeng beschikt over een sterk systeem om de kwaliteit van de Hifly banden te borgen en is geaccrediteerd voor o.a.  ISO9001, TS16949, PUNT, ECE, GCC, INMETRO, CCC, BIS, SNI, en SONCAP. Een groot deel van de Hifly banden worden geëxporteerd naar meer dan 80 landen o.a. in Europa, de VS en Japan.

Hifly zomerbanden

De Hifly zomerbanden range bestaat uit de series HF201 en HF805 voor personenwagens; de Super2000 voor bestelwagen/caravans, en de HT601 – HT801 voor 4×4/SUV. Het assortiment heeft een ruim assortiment bandenmaten.

Hifly winterbanden

De winterbandenlijn van Hifly bestaat uit de series WinTuri voor personenwagen en de Win Transit voor bedrijfswagens. In beide series is worden er een groot aantal bandenmaten gefabriceerd.

Hifly banden voor caravan / aanhangwagen / bestelwagen

Voor bedrijfswagens, bussen en caravans fabriceert Hifly in de zomerserie de Hifly Super2000 en voor de winterserie Hifly dWinTransit.

SUV-4×4

Voor het 4×4/SUV segment produceert Hifly de HT601 en de HT801.

No items found.