Novex staat voor “het juiste alternatief” met een brede range in diverse maten en types. Novex wordt geproduceerd door het grote en gerenommeerde Maxxis uit Azië.

De uitgebreide Novex range bestaat uit een assortiment van acht profielen: personen-, (Ultra)High Performance, asymmetrisch, SUV/4×4, caravan/aanhang-, bestelwagen, winter en 4 seizoenenbanden. Met meer dan 200 maten mag het assortiment van Novex beschouwd worden als zeer compleet, waarbij de prijs/kwaliteitsverhouding zeer competitief is. Bovendien bieden wij voor Novex een zeer brede marketingsupport en kunnen wij in veel gevallen exclusiviteit bieden, zodat Novex zeer goed door onze klanten als private label gevoerd kan worden.

  • Meer dan 200 maten
  • Goede prijs/kwaliteitsverhouding
  • Geproduceerd door Maxxis International
  • Zeer compleet assortiment
  • Inclusief winter- en 4 seizoenenbanden
  • Marketing support
  • Exclusiviteit

Personenwagen:

De Novex lijn van personenwagen-banden biedt prestatie en een lange levensduur, heeft een innovatief en aantrekkelijk profielontwerp en wordt gecombineerd met een hoge kilometrage, en een goede ‘handling’ en tractie. Novex banden hebben een rustige en stille rijeigenschap.

(Ultra) High Performance:

Novex (Ultra) High Performance banden leveren prestatie tijdens elke rit. Ontworpen voor een diverse range aan auto’s, bieden deze banden een goede beheersbaarheid, duurzaamheid en tractie zowel op de rechte weg als in bochten.

Van/Light Truck:

Ook de Novex bestelwagenbanden combineren gelijktijdig duurzaamheid en prestatie. Deze banden verzekeren u van een rustige, comfortabele rit en zijn gemaakt om ook zwaardere belading te transporteren.
Caravan/trailer: Waar u ook naartoe gaat met uw caravan/aanhangwagen, Novex caravan/aanhangwagen banden bieden u het beste in prestatie en levensduur. Deze uitgebreide lijn banden is duurzaam, hebben tractie en rustige rijeigenschappen.

SUV / 4×4:

Novex SUV banden zijn ontworpen voor populaire auto’s als MPV, SUV en 4×4. De middelste groef is ontwikkeld voor rijstabiliteit op hoge snelheid en het V-profiel biedt goede waterverspreiding en een modieuze look. Het verzwaarde blokontwerp van het profiel biedt gelijkmatige slijtage en rijeigenschappen.

Winter:

In de winter kunt u op Novex winterbanden rekenen. Deze banden hebben in zich wat nodig is om u door nat weer, sneeuw en ijzige condities op de plaats van bestemming te brengen. Niet alleen personenwagenbanden maar ook bestelwagenbanden maken deel uit van de winterbandenlijn.

All season:

Tevens heeft het Novex assortiment een All Season range. Deze band is ontworpen om het hele jaar door te berijden en zal zowel gedurende de zomer als in de winter presteren. Alle maten hebben het ‘three peak mountain’ symbool en de M&S markering, wat u garandeert dat deze banden als winterbanden worden gekenmerkt (ook in Duitsland).

No items found.